+46 (0) 40-43 88 00

Om oss

För de tuffaste applikationerna i de aggressivaste miljöerna

Lyma levererar ett omfattande sortiment av pumpar, rörsystem, ventiler, tankar samt alla tillbehör som kan komma i fråga. Vi tillhandahåller helt enkelt det kompletta flödet, som klarar de allra tuffaste applikationerna i de mest aggressiva industrimiljöerna.

Sortimentet, i kombination med en djup och bred kunskap, gör att vi inte tvekar att kalla oss specialister. Det vågar vi göra när Lyma arbetat med extrema industriapplikationer i decennier.

Våra kunder finns främst inom den skandinaviska processindustrin. Lyma tillhör den börsnoterade handelskoncernen Indutrade och ingår i affärsområdet Flow Technology.

Ledande tillverkare

Lymas målsättning är att alltid kunna erbjuda de bästa fabrikaten inom varje produktgrupp. Avgörande vid våra val av leverantörer är att de skall befinna sig i frontlinjen när det gäller utveckling av nya produkter och vidareutveckling av befintliga. Inom varje produktgrupp har vi dessutom ett flertal olika tillverkare. Allt för att kunna erbjuda den bästa kombinationen av ekonomi och teknik för varje enskild applikation.

Lyma plast

Lyma leveranser

Snabba leveranser

Vårt lager har både bredd och djup i sortimentet, vilket ger dig snabba och kompletta leveranser.

Läs våra nyheter

Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur.

Dokument
& kataloger

Här kan du ladda ner vår produktkatalog och blanketter med mera.

Ladda ner

Kvalitet &
hållbarhet

Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur.

Kvalitet & hållbarhet

Sök efter
din pump

Slå in ditt serienummer och få upp den dokumentation du behöver.